Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Το νέο άρμα Type-96B της Κίνας αφίχθηκε στην Ρωσία για το «Αρματικό Διάθλο»

‘Αρματα μάχης της έκδοσης Type-96B του κινεζικού Στρατού αφίχθηκαν στην περιφέρεια της Μόσχας για να συμμετέχουν στα Διεθνή Στρατιωτικά Αγωνίσματα.
Κλιμάκιο του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας με στρατιωτικά μέσα αφίχθηκε στην Ταξιαρχία Taman Μηχανοκίνητων Τυφεκιοφόρων για να συμμετέχει στους διαγωνισμούς «Έφοδος Σοβούροφ» και «Αρματικό Δίαθλο» που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των Διεθνών Στρατιωτικών Αγωνισμάτων 2016.
Το κύριο άρμα του διαγωνισμού «Αρματικό Δίαθλο» είναι το T-72. Όμως η ομάδα της Κίνας πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα δικά της άρματα μάχης.
Η ομάδα της Κίνας έφτασε πρώτη. Ο υπόλοιποι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα αφιχθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Πέντε άρματα και τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης (ΤΟΜΑ), όπως επίσης και εξοπλισμός και πυρομαχικά μεταφέρθηκαν από την ομάδα του Κινεζικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού για την συμμετοχή στον «Αρματικό Διάθλο» και την «Έφοδος Σοβούροφ».
war.163.com
Η νέα έκδοση Type-96B εμφανίστηκε στο διαδίκτυο την 5η Ιουλίου όταν ένας μπλογκερ ανάρτησε βίντεο του άρματος κατά την αναχώρηση για δοκιμές σε ένα κινέζικό διαδικτυακό χώρο συζητήσεως. Οι εικόνες του νέου άρματος μάχης να αρχίζει το ταξίδι του προς την Ρωσία εμφανίστηκαν δύο ημέρες αργότερα.
Το Type-96B δεν έχει ορατές αλλαγές στους οπτικούς αισθητήρες, τον πύργο ή το κυρίως οπλισμό των 125 χιλιοστών. Μπορέσαμε να διακρίνουν μόνο το βελτιωμένο σύστημα εξαερισμού. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες κινέζικές αναφορές, οι σχεδιαστές έχουν, επίσης, βελτιώσει τον βλητικό υπολογιστή του άρματος και τα συστήματα επικοινωνίας τα οποία δίνουν στον αρχηγό τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ενιαίο σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών για τις εν εξελίξει επιχειρήσεις προς τα ανώτερα κλιμάκια διοίκησης.
Οι αναφορές κάνουν λόγο, επίσης, οτι κινητήρας, σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, ανάρτηση και εδαφικοί τροχοί του T-96B έχουν βελτιωθεί.
Ο κινητήρας και το νέο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων που είναι εγκατεστημένα στο πίσω μέρος προέρχονται από το άρμα VT-4 της Norinco. Σ’αυτή την περίπτωση, το Type-96B ίσως να διαθέτει υδρόψυκτο κινητήρα με απόδοση 1200 ίππων.
Βίντεο: Εκπαίδευση του Στρατού της Κίνας με τη συμμετοχή του άρματος Type-96

Απόδοση/Μετάφραση από το SouthFront.Org για την Προέλαση.
ΠΗΓΗ
http://www.proelasi.org/2016/07/25/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1-type-96b-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%AF%CF%87%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου